Goody.ba – aplikacija pomoću koje možete dobiti vrijedne nagrade

Goody.ba – aplikacija pomoću koje možete dobiti vrijedne nagrade

Goody je potpuno besplatna mobilna aplikacija koja Vam omogućava da uz pomoć svog Smartphone-a osvojite vrijedne nagrade ili popuste u raznim kategorijama.

Goody je u principu veoma jednostavna tehnologija. Cilj je pokušati dobiti tri ista predmeta kroz sistem grebalice. Ukoliko se pred Vašim očima prikažu tri identične stavke, Vi ste pobjednik I sljeduje Vas jedna od brojnih nagrada. Ukoliko niste imali sreće, goody će biti onemogućen za određen vremenski period, ali nemojte se brinuti, jer ćete ubrzo ponovo imati priliku za novi pokušaj. Ne gubite ništa, ali možete dobiti.

Goody je koncipiran tako da je prilagođen različitim kategorijama I interesnim sferama, obzirom da je targetiran tako da svi, bez obzira na starosnu dob, spol ili interes, mogu pronaći ono što ih zanima.

It’s gonna be Goody!

Aplikacija nudi širok spektar nagrada I popusta, zahvaljujući svojim partnerima, a posebno je naklonjen ljepšem spolu, obzirom da možete osvojiti romantične večere za dvoje, popuste ili poklone u kozmetičkim radnjama, ili dodati u svoj ormar nešto od odjeće ili asesoara potpuno besplatno, što je samo na jedan klik daleko od vas.

Kada skinete aplikaciju na vaš mobitel možete vidjeti o kojim radnjama ili restoranima je riječ. Imajte obzira da je aplikacija tek prije nekoliko dana predstavljena publici, te da će se iz dana u dan razvijati i širiti kroz druge poslovnice.

„Naravno, mi ne planiramo da stanemo tu, goody.ba ima veliku perspektivu da raste dalje, ne samo sa postojećim partnerima, već postoji vjerovatnoća ekspanzije same aplikacije i asortimana koji ćemo nuditi, sve na zadovoljstvo korisnika naše tehnologije.“ – rekao je Shahriyar Mohammadi osnivač aplikacije.

© Divithana, 2013