Ramazanska kolekcija u butiku ZemZem u Sarajevu

Ramazanska kolekcija u butiku ZemZem u Sarajevu

Dok brojimo sitno do prvog teravih namaza i mubarek nam gosta, mjeseca ramazana, za sve vas divne dame smo pronašle nešto novo. Budući da smo mahom u potražnji za nekim novim, laganim i praktičnim kombinacijama za nadolazeći ramazan, nešto što bi se moglo lahko obući, lijepo izgledati a da ne zahtijeva mnogo truda pred polazak na iftar, ili teravih namaz, evo nam i prilike za to.

Dvije mlade sestrice su otvorile novi butik za žene koje nose hidžab i one koje vole da se obuku lijepo u samom srcu Sarajeva. Butik ZemZem se nalazi na Siranu u Sarajevu, i ističe se predivnim komadima i izuzetno pristupačnim cijenama. Bilo da ste ljubitelj modernijeg dizajna ili pak volite nešto tradicionalnije, sigurna sam da ćete pronaći nešto što će vam se dopasti.

Skromne i divne mlade sestre kažu da su im motivacija u ovom poslu djevojke, žene i majke koje često svrate u butik i izraze želju šta bi voljele da pronađu za sebe, a one daju sve od sebe da te želje i ispune.

Butik ZemZem nudi razne modele haljina, od svečanih do sportskih, kaftane iz emirata te ručno šivane unikate tunike svih dužina, kao i svečane i casual suknje i hlače, široku paletu ešarpi i marama, ukrasa i još mnogo toga.

Mi vam donosimo neke od modela koje su nam se najviše dopale, kao i cijene, a ukoliko niste u Sarajevu, ove divne mlade dame šalju narudžbe poštom u sve gradove BiH, i inostranstvo.

Modele je fotografisala naša divna Amina Aladjuz-Lomigora.

Lagana tunika 35 KM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tunika (desno) 40 KM, tunika lijevo 35 KM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elegantna bijela haljina s ružama, 130 KM.

Elegantna haljina sa zlatnim detaljima 120 KM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kraljevsko plava elegantna haljina 70 KM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjetite ih na Siranu i pronađite nešto i za sebe.

© Divithana, 2013