Tradicionalni dizajni kuhinje

Tradicionalni dizajni kuhinje

Ako ste umorni od viđanja kuhinja koje sve izgledaju jako slično jedne drugima, onda bi tradicionalni dizajni mogli biti baš za Vas!

Tradicionalni dizajn nije uvijek lahko objasniti, ali ga je svakako lahko postići. To je stil dizajna koji Vam dopušta da ignorišete određena pravila projektovanja i, još i bolje, dopušta Vam da koristite vlastitu interpretaciju dizajna enterijera.

Ono što tradicionalnu kuhinju razlikuje od većine drugih stilova kuhinja je činjenica da su ove kuhinje često pune karaktera. Što se više izrazite, imat ćete zanimljiviji enterijer.

Pri dizajniranju tradicionalne kuhinje trebali biste se osloboditi određenih pravila. Budite otvoreni za miješanje različitih elemenata sve dok su oni povezani i ne bojte se da uklapate stare šarmere sa trendi elementima.

Koristeći svoju kreativnost i dobar ukus, možete transformisati bilo koju dosadnu kuhinju u uzbudljivo mjesto za okupljanje porodice i prijatelja.

a53

Ova kuhinja ima mnogo karaktera i ljepote sa sivim i bijelim elementima, te kremastim zidovima. Kombinacija za koju, na prvu, ne biste mislili da može funkcionisati, ovdje uspjeva.

b27

l10

Duboke ladice su savršene za ostavku tava i šerpi.

k13

m16

Potpuno opremljeni bar ima sve što biste mogli poželjeti, uključujući hladnjak za pića i ladice-perilice posuđa.

c22

Željezne elemente u kuhinji uvijek morate pažljivo izabrati.

d20

Svaka kuhinja bi trebala imati neki komad zanimljive umjetnine.

e18

Dio za ručavanje treba imati industrijski-šik osjećaj. Tome doprinose svijetla tekstura i njoj prilagođeni i bojama usklađeni elementi.

f16

i10

j13

Kuhinje su najpopularniji dio svake kuće i uvijek će biti. Svaka kuhinja bi trebala biti uređena s ljubavlju, bez obzira na njen stil. Trendovi su prolazni, tako da bismo trebali pokušati imati kuhinju koja je ugodna očima i praktična, ali prije svega, trebamo se fokusirati na to kako koristimo našu kuhinju.

Svi imaju lijepe uspomene koje su se dešavale u kuhinjama, počev od djetinjstva i raznih mirisa domaćih jela i svježeg hljeba. Provodite više vremena u Vašoj kuhinji, pozovite porodicu ili prijatelje i zajedno stvarajte prelijepe uspomene.

 

© Divithana, 2013