Mali stan koji ostavlja dojam dosta većeg prostora

Mali stan koji ostavlja dojam dosta većeg prostora

Više puta smo prolazili kroz primjere pametnog uređenja stanova male kvadrature, međutim uređenje ovog stana, do sad nas je najviše dojmilo. Stan se prostire na površini od samo 36 kvadratnih metara, ali zbog odličnog rasporeda, ostavlja dojam da je u pitanju dosta veći prostor.

Interijer je u bijeloj boji, pretpostavljamo da je ideja bila stvoriti vizualno veći prostor, što je i postignuto. Bijela boja i mnogo svjetlosti, stan čine prozračnim i nježnim, dok interesantni detalji razbijaju monotoniju i unese živost u ambijent.

2

3

4

Dekoracije koji dominiraju u ovom domu su biljke, mnogo različitog zelenog bilja vidimo u dnevnom boravku i kuhinji, odlično se slažu sa bijelom bojom i ostalim svijetlim nijansama namještaja. Drveni pod, boje meda, u dnevnom boravku, koji je i spavaća soba, zajedno sa ostatkom drvenog namještaja, stanu daju toplinu.

Također, mnogo nam se sviđaju otvorene police u kuhinji, gdje je smješteno posuđe, posebno interesantan detalj jeste posuđe koje visi ispod polica, jer kuhinju čini mnogo zanimljivijom.

5

6

7

8

9

Piše: L.P. (decorinportal)

© Divithana, 2013