Dnevni boravak – ideje za skladištenje

Dnevni boravak – ideje za skladištenje

Ormar u dnevnom boravku sa kineskom kolekcijom

lr1

Ovaj prefarbani ormar se prelijepo uklapa u ovaj dnevni boravak u rustičnom stilu. Police od prirodnog drveta stvaraju rustični osjećaj, dok lijepi krem krajevi, koji se stapaju sa zidovima, održavaju izgled savremenim.

TV uređaj sa spremištem

lr2

Mali, niski komad za vaš televizor, sa spremištem ispod za svu vašu medijsku opremu, je obavezan za dnevnu sobu moderne porodice. Ovaj stvara odličan kontrast sa jarkim bojama tapeta.

Police u zidnim nišama

lr3

Malo udubljenje u zidu je idealno za zidne police, gdje možete redati sve porodične vrijednosti, te knjige. Široki dizajni stvaraju elegantan i moderan osjećaj u dnevnim sobama.

Bijele police na rozim zidovima

lr4

Obojite pozadinu polica u svijetlu, jarku boju, tako da zid sa knjigama postane fokus mjesto u vašem dnevnom boravku.

Sto za kafu u tradicionalnoj sobi

lr5

Obratite pažnju na vintage prodavnice i starinarnice za prtljažnike i kofere koji mogu biti iskorišteni kao stolići za kafu. To će mnogo doprinijeti karakteru vašeg dnevnog boravka, a imat ćete gdje ubaciti razne sitnice. Postavite ga na tepih kako biste formirali upečatljivo središnje mjesto.

Viseće kutijice

lr6

Iskoristite uredski namještaj, kao što je komodica za poštu, kako biste kreirali ekscentrični eksponat u vašoj dnevnoj sobi. Obojite ih u elegantnu bijelu, tako da se vaše dragocjenosti ističu, a za neke police izaberite druge boje.

Police u stilu biblioteke u svijetlo-plavom dnevnom boravku

lr7

Kreirajte ušukan, “klupski” osjećaj u malom dnevnom boravku, bojenjem zidova u bogate, duboke nijanse i postavkom polica za knjige u stilu biblioteka, upotpunjenim ljestvama.

Police-ljestve, sa spremištem za knjige

lr8

Savršene za postavku lijepih kutija za skladištenje, ove otvorene ljestve iskorištene kao police su obnovljenje slojem boje. Izaberite kutije koje se slažu za koordiniran izgled, ili izmiješajte dizajne sa postizanje opuštenijeg stila.

Dnevni boravak/trpezarija sa vitrinom

lr9

Čuvajte kuhare i posuđe u vitrini sa dnevnim boravkom – trpezarijom u otvorenom planu, za tradicionalni izgled.

Dnevni boravak sa retro komodom

lr10

Skrijte komade i komadiće iz dnevnog boravka u klasičnu komodu, a vrh koristite za prikaz ispred razigrane pozadine tapeta. Ovaj vintage dizajn ima široke ladice savršene za igrice i DVD-ove, plus ormarići za čaše i vašu kolekciju posuđa.

 

 

© Divithana, 2013