Police u službi ekonomičnosti i dekoracije prostora

Police u službi ekonomičnosti i dekoracije prostora

Kao i u prethodna dva članka, i ovaj put ćemo se baviti prijedlozima za uređenje Vašeg doma. Žene smo, prostora nikad dovoljno. Danas Vam donosimo galeriju fotografija koje su prijedlozi i primjeri kako su žene riješile probleme nedostatka prostora, ali i same preglednosti i funkcionalnosti predmeta koje češće ili rjeđe koriste.

Knjige, kozmetika, igračke, obuća, kutije s predmetima koji će nekad zatrebati, koji se ne koriste često, i tako dalje.

 

Ko još nije vidio policu “Iqre”?  Ko je ne želi u svojoj kući na centralnom zidu? Složit ćemo se da ne ide u prilog ekonomičnosti ali dekoraciji sigurno da. Ljepša je od najljepše komode.

Bez obzira na vlastiti stil i mogućnosti, ako Vam je dom uređen u nekom “clasic” fazonu ili odiše Vašim osobnim pečatom, neka od kreativnih polica će oplemeniti i upotpuniti Vaš prostor.

Osim kreativnih polica za knjige i saksije donosimo prijedloge za kupaonicu, hodnike, mini ugaone police pored uzglavlja Vašeg kreveta a poseban akcent stavljamo na police koje se postavljaju blizu plafonu u službi odlaganja  kutija sa stvarima koje rjeđe koristite, na primjer obuća, alat, lijekovi ili sve što djeca ne trebaju imati na dohvat ruke. Vama će biti na dohvat ruke ali ne i “na očima”.

Možda nećete uspjeti same napraviti police, ali same možete osmisliti koja je za Vas i Vaše potrebe najbolja, najfunkcionalnija i koja će životnom prostoru dati Vašu ličnu refleksiju.

© Divithana, 2013