Organizuj svoju šminku

Organizuj svoju šminku

Bez obzira koji ste tip žene, ona kod koje sve mora biti na svom mjestu ili ona kod koje mora biti nered da bi se snašla u svom prostoru, ovim člankom donosimo nekoliko savjeta i ideja kako da Vam olakšamo preglednost i funkcionalnost Vaše šminke.

Šminkale se često ili ne, imale kozmetike mnogo ili ne, neke od ideja će Vas oduševiti.  Kutije u ladici po kojima ćete rasporediti olovke, ruževe, pudere, višespratne tacne koje će stajati na stolu za šminkanje ili polici, mini i uske police, elegantne tegle za štapiće i tufere…Čaše za kistove, četke i četkice, pregradice koje same možete napraviti od kartona, vrućeg ljepila i ukrasnog papira… Ideja je mnogo ali magnetna tabla je nešto što svaka žena želi imati.

Trenutni hit je magnetna tabla za kozmetiku. Nju biste mogle same napraviti bez mnogo truda i velike novčane investicije. Sve što Vam je potrebno je metalna ploča i magnetići koje ćete lijepiti na poleđinu pudera, rumenila, maskare i sl. Ploču možete uokviriti nekim lijepim ramom, možete je ofarbati, okačiti na zid ili prosloniti uz sto, zid ili mjesto gdje se šminkate. Kozmetika nikad preglednija i  prvi put bukvalno na dohvat ruke.

 

Uživajte u galeriji koju smo za Vas pripremile.

 

© Divithana, 2013